dimarts, 20 de gener del 2009

Reunions de la sectorial a Comarques Centrals

Després dels nadals, la sectorial repren de nou el ritme habitual, tot i que no hem parat de fer reunions, i de trobar-nos en professionals de la sanitat. D'aquesta manera, seria remarcable comentar que el passat divendres, vam estar a Berga, a una assemblea comarcal de la sectorial. A banda dels professionals, vam poder comptar amb la prescència de l'Alcalde de Berga, Juli Gendrau, i del President Comarcal.
Durant la reunió, vam poder comentar diversos temes d'actualitat del sector sanitari, i en el trasncurs de la mateixa, ens van fer arribar algunes impresions i aportacions, que considerem són molt importants, i que s'han de tractar en profunditat. Finalitzant la reunió, un dels presents, ens va preguntar sobre el SEM (sistema informàtic, ambulàncies retirades...). Li vam comentar que haviem fet una sèrie de preguntes a la Consellera en una Comissió de Sanitat, i la mateixa Geli va voler justificar lo injustificable, i potser massa.
Avui dilluns, hem anat a Tona, a una reunió amb els membres del secretariat de la sectorial de la Federació de Comarques Centrals. Ha estat una vetllada entretinguda, on hem començant analitzant algunes problemàtiques d'aquestes comarques, i hem acabat generalitzant sobre el sistema sanitari català, i debats que hi ha actualment sobre la taula, com pot ser la gestió sanitària i el copagament.
Us anem comentant de pròximes reunions.