divendres, 12 de desembre del 2008

Rèplica a la Consellera Geli pel finançament de la sanitat

El President de la sectorial i Portaveu de Sanitat de CiU al Parlament de Catalunya, Francesc Sancho, va replicar aquest dimecres a la consellera Marina Geli que la responsabilitat del mal finançament de la sanitat catalana és també dels 25 diputats del PSC a Madrid que donaran suport als Pressupostos Generals de l’Estat (PGE). A més a més, també ha recordat que els Pressupostos de la Generalitat per al 2009 redueixen la dotació per a Sanitat en benefici d’altres departaments.

Sancho ha manifestat també que “Evidentment la sanitat catalana està infrafinanciada, però també cal tenir en compte que el pressupost de la Generalitat s’ha duplicat i el que s’ha empitjorat és la mala gestió de la conselleria”. Sancho ha advertit que “la situació continuarà empitjorant si es gestiona sense assumir les responsabilitats, com està passant, i com ho demostra la davallada de l’indicador de satisfacció dels usuaris”.

El diputat de CiU ha instat la consellera a què “enlloc de queixar-se, els 25 diputats del PSC a Madrid treballin per aconseguir un bon finançament i més recursos per a la sanitat catalana”. També ha demanat a la consellera que “es preocupi per gestionar millor per tal de millorar els serveis i les necessitats de la societat catalana”.