dimarts, 18 de novembre del 2008

A la Conselleria de Salut no hi ha crisi

Us fem arribar un article d'opinió, d'un membre de la sectorial de sanitat, que ha enviat, i ha sortit publicat, als mitjans de comunicació:

A LA CONSELLERIA DE SALUT NO HI HA CRISI

641.000.-euros; és el que s'acava de gastar la Conselleria de la Sra. Geli en diversos actes. D'ells 288.000 en aperitius i àpats, per celebrar els 25 anys de l'Institut Català de la SAlut. Ara comprenc perquè el Sr. Zapatero, i els que d'ell depenen, va ser l'últim que es va assabentar que estavem submergits en la crisi econòmica més greu de fa dècades. Però als dirigents socialistes no els afecta. El Sr. Rodríguez Ibarra ens passa una factura de 300.000 per "arreglar-se" el despatxet. El Sr. Tourino, president de Galícia s'apunta a factures mil.lionàries.

I l'honorable consellera Geli? És probable que la despesa gastronòmica dela Consellera hagi estat dirigida a aixecar l'ànim dels treballadors de l'ICS per compensar l'anunci de fa poc de la Consellera: "per manca de diners no podrem contractar metges i infermeres". Usuaris de la Sanitat: si no hi ha per metges i infermeres demaneu que us invitin a un dinar. La llista d'espera serà més passable.

Angel Oliver
Tarragona