dimarts, 18 de novembre del 2008

Reunió amb Xavier Trias al Parlament


El passar dimecres ens vam reunir amb l'alcaldable de Barcelona, i ex-Conseller de Sanitat, Xavier Trias, al Parlament, durant el transcurs d'un dinar.


Des de la sectorial vam organitzar aquesta reunió, que va tenir algunes anècdotes, com ara que el Ple va acabar molt tard, i el restaurant del Parlament estava pleníssim, així que ens va tocar fer cua davant del mostrador durant vint minuts...


Paco Sancho li va comentar l'organigrama, així com els diversos grups de treball que formen la sectorial, i el seu funcionament. Vam estar conversant de diversos temes d'actualitat sobre el món de la salut, i les variades iniciatives parlamentàries que s'estan portant a terme. També li vam exposar els objectius que pensem assolir a mig i llarg termini.


Un d'aquests objecitus, que des de la sectorial treballarem intensament, és que un metge, en Xavier Trias, sigui el pròxim Alcalde de Barcelona, per a d'aquesta manera, poder impulsar un projecte de sanitat, tant a aquesta ciutat, com a la resta del país, basat en l'excelència i apostant pels professionals i els usuaris.